Valpar

För att redan från början ge valpen, och Dig själv som hundägare, den bästa starten rekommenderar jag att man går en valpkurs, och varför inte även gå på en förberedande valpträff!  
Detta är förstås väldigt bra även för dig som är van hundägare, för att för valpen är det superspännande och väldigt nyttigt att få erfarenhet av kursmiljön och inte minst för att få den viktiga både miljö- och socialträningen. 

På Tass om Hands kurser ligger fokus på att det ska vara roligt att lära - och gott! 
Jag använder mig enbart utav positiva belöningsbaserade metoder- där det hela bygger på ömsesidigt förtroende och kommunikation.
Ett non-violence förhållningssätt med kompetens, trygghet och smarta lösningar är min värdegrund.

Vi är alla precis där vi är i vår situation/utveckling/kunskap och det är just den jag utgår ifrån- när det gäller var och en. Därför är antalet platser väldigt få per kurs, så varje hund och ägare känner att de får och kan ta precis den platsen man behöver och vill. Vad som är maxantal kan variera beroende på vilken kurs som är aktuell men som exempel är valpkursen inte på fler än 6st deltagare. Finns stort intresse startar jag hellre en kursomgång parallellt för att bibehålla formatet "litet med massa utrymme".

När man gått på kurs på Tass om Hand vill jag att både du som ägare och din Hund ska känna att ni haft det roligt, lärt er något, skrattat, fått aha-upplevelser och att ni är sugna på att komma tillbaka!

Läs mera om både Valpträff och Valpkurs via flikarna i menyn.
 

Viktigt

Inför din kursanmälan:

  • Hunden ska vara vaccinerad med DHPPI, frisk från smittsamma sjukdomar och utan ohyra.
  • Hunden ska ha ett välsittande halsband alternativt sele och ett vanligt koppel. Inga stryphalsband eller flexikoppel accepteras. 
  • Inga löptikar får delta på kurserna om inte annat anges.
  • Om din hund har särskilda behov, kan vara aggressiv, har rädslor eller annat måste detta meddelas före kursstart.
  • Glöm inte att läsa våra villkor innan du anmäler dig till en av våra kurser! Följ knappen nedan.