Gå kurs på Tass om Hand

På Tass om Hands kurser ligger fokus på att det ska vara roligt att lära - och gott! 
Jag använder mig enbart utav positiva belöningsbaserade metoder- där det hela bygger på ömsesidigt förtroende och kommunikation. Ett non-violence förhållningssätt med kompetens, trygghet och smarta lösningar är min värdegrund.

Vi är alla precis där vi är i vår situation/utveckling/kunskap och det är just den jag utgår ifrån- när det gäller var och en. Därför är antalet platser väldigt få per kurs, så varje hund och ägare känner att de får och kan ta precis den platsen man behöver och vill. Vad som är maxantal kan variera beroende på vilken kurs som är aktuell men som exempel är valpkursen inte på fler än 6-7st deltagare. Finns stort intresse startar jag hellre en kursomgång parallellt för att bibehålla formatet "litet med massa utrymme".

När man gått på kurs på Tass om Hand vill jag att både du som ägare och din Hund ska känna att ni haft det roligt, lärt er något, skrattat, fått aha-upplevelser och att ni är sugna på att komma tillbaka!

Surfa runt bland flikarna och läs mera om Tass om Hands kursutbud.
Saknar du något, vill ge feedback eller har något tips så är jag jätteglad för att ta emot dessa! 

Alla som är medlemmar i Svenska Service- och Signalhundsförbundet får 10% rabatt på Tass om Hands kurser. Gäller även stödmedlemmar. Kom ihåg att uppge att du är medlem när du anmäler dig.

Viktigt är att

  • du läser villkoren samt "Inför din kursanmälan" här bredvid.

Inför din kursanmälan:

  • Hunden ska vara vaccinerad med DHPPI, frisk från smittsamma sjukdomar och utan ohyra.
  • Hunden ska ha ett välsittande halsband alternativt sele och ett vanligt koppel. Inga stryphalsband eller flexikoppel accepteras. 
  • Inga löptikar får delta på kurserna om inte annat anges.
  • Om din hund har särskilda behov, kan vara aggressiv, har rädslor eller annat måste detta meddelas före kursstart.
  • Glöm inte att läsa våra villkor innan du anmäler dig till en av våra kurser!