Rådgivning med Hundpsykolog
Uppstartsbesök

Känner du att du behöver råd och tips kring hur du och/eller din hund ska tackla olika situationer, händelser, beteenden för att få en väl fungerande vardag tillsammans med din hund kan du boka en tid för rådgivning med hundpsykolog.

Det kan handla till exempel om allt från vardagsproblem såsom att gå fint i kopplet på promenaden, hoppiga möten på hundar och människor, bygga bra och smarta regler och rutiner hemma eller borta till mera komplexa problem såsom trauman, separationsångest mm. Varje möte är individuellt utformat så som det passar dig och din hund. Ser vi på detta mötet att problemet ligger djupare ner så kan rådgivningen komma att utökas till ett Problemutredningspaket istället.

Har du en valp kan jag hjälpa dig med råd för att hjälpa valpen förstå och fungera i vardagen, hur man kan förebygga olika busfasoner, och tidigt lära valpen bra rutiner och goda vanor. 

Om du har något som du och din hund skulle behöva träna på, men det funkar inte i grupp eller på kurs, eller du hellre vill träna ensam, kan du boka er egen privatträning med mig.
All fokus ligger då på Dig och din Hund och just det som Ni behöver hjälp med.

Det är viktigt att komma ihåg att det inte finns några "mirakelkurer" utan lösningen ligger i förståelse och i en massa jobb! Den som visar om vi tänkt rätt för att komma åt lösningen till problemet är ju hunden - och om den ska få en chans att förstå och hinna visa oss att den förstått vad vi vill så måste hunden ges tid, tålamod och träning. Det är Du tillsammans med din hund som gör förändringen! Jag som hundpsykolog och instruktör är "bara" kartläsaren. 

Inga frågor är för små eller för stora! 

Fungerar som

  • Ett rådgivningssamtal där man inte har krav på fortsättning
  • Uppstartssamtal för att övergå till problemutredningspaket
  • Uppstartsamtal inför återbesök - som addas på utefter behov per timme
90 minuter enskild rådgivning
Teoretisk och/eller praktisk träning

Kostnad: 1500kr

Plats: Karlshamn eller hemma hos dig. (Milersättning samt restidsersättning för restid utöver 1h t&r tillkommer) 

Instruktör & Hundpsykolog:
Marina Lindberg