Hundfrisör/Trim

Tass om Hands hundtrim med det "lilla extra"!

Med lite drygt 10års erfarenhet erbjuder jag såväl klippning som trimning utifrån rasstandard eller ägarens önskemål. Alltid med fokus på hundhållning med positiva belöningsbaserade metoder.
Jag kan dock inte säga att jag är något proffs på utställningsfrisyrer av alla raser. Önskar man en frisyr till utställning så vill jag att du frågar mig om det före vi bokar tid så vi är på samma plats i förväntningar av resultatet. 

Eftersom jag inte arbetar endast som Hundfrisör utan även som Hundpsykolog, och Instruktör kan du känna dig extra trygg med att din hund får sin behandling ur inte "bara en frisörs" förhållningssätt utan ur ett ganska unikt holistiskt perspektiv. Jag har bred och god kunskap om inte bara våra hundars olika frisyrer utan även kring tex stresshantering, våra olika rasers egenskaper, hundens språk och signaler, enklare sjukvård och framför allt en kärleksfullt bemötande med trygga lugna händer.

På Tass om Hands salong erbjuder jag din hund all den ompyssling deras päls och kropp behöver för att må bra.
Vid en behandling blir inte bara pälsen och kroppen fin utan man har även möjlighet att se om det finns några problem som döljer sig under "lurvet", ex eksem eller ledvärk som man kanske skulle ha missat annars. En liten kvalitetskontroll skulle man kunna säga. :-D 

Eftersom jag hyr in mig i Hundtrimstugans lokaler där mina Hundfrisörskollegor Lea och Alexandra finns så kan vi erbjuda en extra bred grund av såväl kunskap som fysiska arbetstimmar. Vi följer även samma prislista som du hittar under fliken "priser hundfrisering"

Tillsammans är vi starka och hjälper varandra att bli ännu bättre! 

På min facebooksida Tass om Hand (och mitt tidigare varumärke Tassa På Hundfrisörs facebook) kan du se några bilder på mitt arbete.